top of page

Seamless highlights

Highlights: daar ligt mijn specialiteit. Het inzetten van onwijs veel highlights en daar ruim de tijd voor nemen: dat is waar Imperfectly Perfect bekend om staat – en dat is uniek! Technieken als babylights, strandlights, faceframing en statement money piece zijn niet weg te denken. Bij babylights gaan we voor ultrafijne streepjes, terwijl we met face-framing highlights jouw gezicht in de spotlight zetten voor die heerlijke, zomerse gloed.

 

Daarnaast zijn alle technieken met elkaar te combineren: dit zorgt voor de allermooiste resultaten! Met seamless highlights licht je je haar op een mooie en natuurlijke manier op, krijg je geen storende ‘uitgroei-rand’ te zien en zorgen we voor een frisse en stralende  look!


 

De keuze 1⁄4, 1/2, 3⁄4 of 4/4 hangt af van het wenselijke resultaat:

1/4 Highlights 

€ 63

1/2 Highlights 

€ 79

3/4 Highlights 

€ 105

4/4 Highlights

€ 124

IP_shoot-9648.jpg
IP_shoot-9805.jpg

A perfect balayage, Faceframe or Moneypice

Deze techniek (freehand 'veegtechniek) is mooi om te gebruiken als je nooit eerder balayage of highlights hebt laten zetten in het haar. Door precies te werk te gaan, zorg ik ervoor dat het heel mooi en zacht overloopt van lengte tot opgelichte punt. 

 

Daarnaast kunnen we gebruikmaken van verschillende toners om een mooie diepe aanzet te creëren en om de tussenliggende lengtes mooi in te kleuren. Deze behandeling bevat ook een Olaplex color treatment om de conditie van je haar optimaal te houden.

 

Balayage 

€118

Good to know!

De prijzen voor kleurbehandelingen worden te allen tijden besproken op het moment dat je bij mij in de stoel zit, zodat jij weet waar je aan toe bent. Heb je vooraf vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Kies je voor een kleur of verzorgingsbehandeling, zonder dat je haar wordt geknipt die dag, houd er dan rekening mee dat er € 23,-  extra in rekening wordt gebracht om je haar na de behandeling te drogen en te stylen. 

bottom of page