top of page
IP_shoot-9210.jpg

Kleuren

Voordat we met kleuren beginnen, wil ik graag wat weten over de geschiedenis van je haar. Zo komen we niet voor verrassingen te staan tijdens het kleuren en kunnen we de juiste kleurtechnieken en behandelingen kiezen voor het gewenste resultaat.

 

In mijn salon kun je volledig ontspannen en vertrouwen op mijn expertise en op de hoogwaardige haarproducten die niet op dieren zijn getest en vrij zijn van ppd en ammonia. Dit betekent dat je tijdens de behandeling geen last hebt van een doordringende ammoniakgeur en dat deze geur ook niet in je haar achterblijft. Onze kleuringen bevatten onder andere amandelolie en zonnebloempit wax, waardoor de verf niet aan je hoofdhuid hecht. Geen Playmobil-kapsel meer na je salonbezoek!

 

Belangrijk om te weten: Als je zwanger bent of van plan bent om zwanger te worden en je je zorgen maakt over het verven van je haar, don’t worry! Onze producten bevatten geen schadelijke PPD en resorcinol.

Classic cover

Bij de classic cover wordt de aanzet gekleurd om bijvoorbeeld grijs haar te camoufleren en/of schaduw te creëren. Dit is de traditionele uitgroeibehandeling.

Classic Cover

€ 47

IP_shoot-9246.jpg
IP_shoot-9200.jpg

Whole color

Whole color staat voor het kleuren van zowel aanzet, lengtes als de punten. Dit kan een combinatie zijn van het creëren van een diepere inkijk of juist het camoufleren van de uitgroei. De punten worden ook gekleurd om meer glans te geven en/of de tint warmer of koeler te maken. Bij het kleuren van de punten gebruiken we bijna altijd een semi-permanente kleur op ammonia-vrije basis voor een nog betere haarkwaliteit, prachtige kleur en extra veel glans!

 

Whole Color Medium Length

€  62

 

Whole Color Long Length

€ 79

 

Whole Color Extra Long Length

€ 93

Toners

Om de highlights vervolgens een mooi karakter te geven, adviseer ik altijd een tonerbehandeling (mogelijk in één tone of in meerdere tones voor extra diepte/contrast). Dit zorgt voor een prachtige kleur en glans! Alle toners die gebruikt worden bij Imperfectly Perfect zijn semi-permanent en ammonia-vrij en tasten dus de natuurlijke haarkleur niet aan! Waarom is dit zo belangrijk? Simpel, we houden niet van die warme, gele gloed! Ook gaan we hiermee de ‘uitgroei-rand’ tegen, wanneer je haar gaat groeien. Better safe than sorry!

 

 

Toner Medium Length 

€ 36 

Toner Long Length

€ 42

Toner Extra Long Length

€ 47

IP_shoot-9194.jpg
IP_shoot-9618.jpg

Color Gloss

Tussendoor je haarkleur opfrissen?

Yes! Door de juiste pigmenten tussen behandelingen door aan te vullen, blenden we je eventuele uitgroei en heb je niet iedere keer een volledige kleurbehandeling nodig. Happy hair!

Color gloss Medium Length

€ 53

Color gloss Long Length

€ 64

Color gloss Extra Long Length

€75

Good to know!

De prijzen voor kleurbehandelingen worden te allen tijden besproken op het moment dat je bij mij in de stoel zit, zodat jij weet waar je aan toe bent. Heb je vooraf vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Kies je voor een kleur of verzorgingsbehandeling, zonder dat je haar wordt geknipt die dag, houd er dan rekening mee dat er € 23,-  extra in rekening wordt gebracht om je haar na de behandeling te drogen en te stylen. 

bottom of page