top of page
IP_shoot-9301.jpg

VERZORGING

Olaplex is een onmisbaar product als je de kwaliteit van je haar wilt behouden tijdens het kleuren en wilt genieten van mooi, lang, sterk en gezond haar. Olaplex herstelt van binnenuit en maakt de schade door kleuren zo klein mogelijk. 
 
Wil je een gezondheidsboost voor je haar? Kies dan Olaplex Recovery: een behandeling volledig gefocust op herstel.
Wil je je haar vanuit de wortel hydrateren, voeden of wakker schudden voor een gezonde haargroei vanuit de wortel? Kies dan voor een Scalp Treatment.


Olaplex Color Treatment*
€ 22


Olaplex Recovery Treatment*
€ 37

Detox Treatment*

€ 36


Scalp Treatment 
€ 36

Intensive Mask ( protein or hydration )

€ 34

IP_shoot-9338.jpg

Uitleg behandelingen

*Olaplex recovery treatment

O L A P L E X is geen conditioner of masker, maar herstelt het haar blijvend van binnenuit. O L A P L E X bevat een gepatenteerd ingrediënt dat verbroken zwavelbruggen in het haar herstelt. Deze bruggen kunnen breken als gevolg van; chemische, föhn, stijl- of krultang, heftig borstelen, maar ook door invloeden van buitenaf ( UV, warmte, vocht, chloor, ect.). Een O L A P L E X herstelbehandeling herstelt al deze schade. Het gevolg? Sterk en gezond haar. En last but not least: door een herstelbehandeling is haarbreuk verleden tijd!

*Detox Behandeling

Een detoxbehandeling is een diepgaande reiniging die essentieel is om je haar grondig te zuiveren. Deze detoxbehandeling maakt gebruik van vitamine C en heeft een pH-waarde van 4,5 tot 5, wat ideaal is. Dankzij het hoge gehalte aan vitamine C kan het effectief siliconen- en minerale resten uit je haar verwijderen. Siliconenophopingen in je haar ontstaan vaak door het dagelijkse gebruik van reguliere shampoos en hard douchewater, waardoor je haarverzorgingsproducten minder effectief kunnen zijn.

Bovendien kan deze detoxbehandeling ook metalen afzettingen, zoals koper, ijzer, kalk, calcium en magnesium, verwijderen, die ontstaan door oud leidingwater. Deze metalen kunnen je haar uitdrogen en de kleur ervan dof maken. Ook kan de detox effectief residu van groene tinten, veroorzaakt door chloorwater, verwijderen. En dat is nog niet alles: dankzij het hoge vitamine C-gehalte versnelt deze detoxbehandeling de haargroei en versterkt het tegelijkertijd de haarstructuur.

Kortom, het resultaat is prachtig, gezond, sterk en schoon haar, met meer volume en het is makkelijker te stylen!

 

Extreem beschadigd haar?

Is jouw haar extreem beschadigd door kleuren, hitte of invloeden van buitenaf? Dan zullen we het haar eerst nieuw leven in moeten blazen, voordat we starten met de kleurbehandelingen. Beschadigd haar is namelijk van binnen kapot en minder elastisch. Hierdoor is het broos, is de glans verloren gegaan en kan het geen kleur vasthouden. Wanneer je dan toch direct kiest voor de kwast erin, ben je na drie keer wassen je mooie kleurtje alweer kwijt. Ook de kwaliteit van je haar wordt iedere verfbeurt slechter.

Geen haar op mijn hoofd die dat overweegt. Wanneer blijkt dat het haar nog niet in de juiste conditie is om te starten met een kleurbehandeling, kijken we samen naar een plan om jouw haar te herstellen, als goed vertrekpunt. De prijs hiervan is altijd op maat gemaakt en wordt besproken tijdens het consult in de salon.

Good to know!

De prijzen voor kleurbehandelingen worden te allen tijden besproken op het moment dat je bij mij in de stoel zit, zodat jij weet waar je aan toe bent. Heb je vooraf vragen? Neem dan gerust contact met mij op!

Kies je voor een kleur of verzorgingsbehandeling, zonder dat je haar wordt geknipt die dag, houd er dan rekening mee dat er € 23,-  extra in rekening wordt gebracht om je haar na de behandeling te drogen en te stylen. 

bottom of page