top of page

De behandelingen in het Authentic Hair Plan

IP_shoot-9210.jpg

PERSOONLIJK ADVIESGESPREK

Voordat we aan de slag kunnen, heb ik het levensverhaal van jouw haardos nodig. Vertel me daarom of en wanneer je eerdere kleuringen of andere behandelingen bent ondergaan. Hier pas ik mijn advies en acties op aan. Zo komen we niet voor verrassingen te staan tijdens het kleuren, maar kan ik je ook vertellen in hoeveel sessies we jouw gewenste resultaat kunnen bereiken.

 

Tijdens de voorbereiding houd ik geen blad voor mijn mond. Staat een kleur of kapsel je niet? Eerlijkheid duurt het langst.

COMPLEET HAIR TREATMENT

Tijd om - letterlijk - met de handen in het haar te zitten. We beginnen met het knippen van je haar. Zodra je bij mij in de stoel zit gaan we samen in gesprek. Ik weet al wie je bent en wat je wil uitstralen. Nu ik je heb leren kennen gaan we over naar het echte werk: je kapsel! Ik ga kijken naar je gezichtsvorm, de natuurlijke valling en structuur van het haar. Vervolgens gaat mijn creatieve brein aan het werk en creëren we samen een look die het beste bij jou past!

Mijn stijl van knippen? Ik hou van een natuurlijke manier van knippen, verzorgen en stylen. Ik creëer beweging en volume in het haar door verschillende technieken te gebruiken, zonder dat het haar er te ‘geknipt’ uit ziet. Ik blijf weg van harde randen, overdreven laagjes of over gekapte kapsels. Als ik jouw haar knip kijk en voel ik hoe het reageert. Het is als dansen samen met je haar!

Na het knippen gaan we aan de slag met het maken van een goede basiskleur. We kijken welke technieken het beste passen bij jouw haar. Daarna gaan we over op actie: de gewenste kleuren worden aangebracht, in de gaten gehouden, terwijl jij op je gemak van een drankje en wat lekkers geniet.

No worry’s! Bij Imperfectly Perfect is het inwerken van je kleur echt een moment om te relaxen want, bij iedere kleurbehandeling maken we gebruik van Olaplex om jouw haar in topconditie te houden. Tijdens het kleuren is je haar kwetsbaar. Het is dan ook belangrijk om je haar te beschermen tijdens zo’n kleurbehandeling. Voorkomen is namelijk beter dan genezen. Met behulp van Olaplex herstellen we - gedurende de behandeling - de verbroken verbindingen in je haar. Het gevolg? Sterk en gezond haar. Dankzij Olaplex blijft je haar van goede kwaliteit en je kleur en het model langer mooi.

 

Last but not least, het is tijd voor een toner!  Een toner kleurt de gemaakte basiskleur in in de gewenste kleur en zorgt ervoor dat je haar gaat shinen!

Na nog wat tijd voor jezelf en een lekkere massage bij de wasbak ben je helemaal ontspannen. Het is tijd om het haar te gaan drogen en stylen!

Kijk nog even goed. Want je haar zit helemaal Imperfectly Perfect!

IP_shoot-9812.jpg
IP_shoot-9301.jpg

SHINE TREATMENT

Direct na je eerste behandeling plannen we een Shine treatment in. Je komt na een aantal weken terug om je haar een opfrisbeurt te geven met een toner. Waarom we dit doen? Simpel! Door de juiste pigmenten tussen behandelingen door aan te vullen, heb je niet iedere keer een volledige kleurbehandeling nodig. Happy hair!

Natuurlijk wordt het haar ook weer verzorgd, wordt jij even gedwongen om tijd voor jezelf te nemen, bekijken we hoe het thuis gaat met het stylen ervan en hoe je de producten ervaart. Tips nodig? Vraag me het hemd van het lijf.

Ook behoefte aan een nieuwe ‘cut’? Today’s the day. Happiness is a good hair day!

IP_shoot-9387.jpg

DE JUISTE VERZORGING & PRODUCTEN

It doesn’t stop there. Om jouw haar in balans te houden en om lang van jouw kleur te kunnen genieten, heb je de juiste producten nodig. En die vind je niet bij de drogisterij. Deze producten bevatten namelijk onnodige chemische stoffen, denk aan siliconen en sulfaten. Hierdoor laat de kleuring los, hecht de verf minder goed én verdwijnt de elasticiteit van het haar, waardoor het breekbaar wordt.

Deze stoffen zorgen voor een onnatuurlijke glans en trekken vuil en vet aan. Het gevolg? Doordat je je haar de hele dag door van links naar rechts gooit, heb je binnen één dag alweer vet haar! En dagelijks wassen? Wie heeft daar tijd voor en zin in?

Waarom zou je?

Goede vraag. Want met shampoo van de Kruidvat lukt het toch ook prima? Nou, that’s where you’re wrong. Natuurlijk, ook de producten van de drogisterij stoppen wat in je haar. Maar voeden? Zeker niet. Ik vergelijk het zelf graag met een bezoekje aan de McDonald’s. Ja, je stopt wat in je lichaam. Maar voedzaam is het niet.

Kortom: ik kies ervoor om producten te gebruiken die bestaan uit natuurlijke ingrediënten, want ik geloof dat je authentiek haar niet creëert met chemische troep. Dus jij ontvangt de allerfijnste producten voor thuis er gewoon bij. Klinkt helemaal perfect toch?

Dit levert het je op:

  • Altijd mooi haar, zonder beschadigingen, gespleten haarpunten of frustraties. Ook zonder stijl- of krultang;

  • Eerlijk en oprecht advies. Want eerlijkheid duurt het langst.

  • Een kapsel dat écht bij jou, je gezicht, je persoonlijkheid en jouw levensstijl past;

  • Een flinke berg complimentjes, niet alleen rechtstreeks uit de stoel maar ook de weken erna;

  • Nooit meer nadenken over welke behandelingen en welke producten jij nodig hebt voor jouw haar;

  • Zelfvertrouwen! Jij kan de wereld aan;

  • De allerbeste producten zonder parabenen, siliconen, sulfaten. Ook zijn ze vegan. Goed voor jou, je haar en de wereld.

IP_shoot-9194.jpg

GROF GESCHUT NODIG?

Ga voor het extra Care & Repair pakket

Is jouw haar extreem beschadigd door kleuren, hitte of invloeden van buitenaf? Dan zullen we het haar eerst nieuw leven in moeten blazen, voordat we starten met de kleurbehandelingen. Beschadigd haar is namelijk van binnen kapot en minder elastisch. Hierdoor is het broos, is de glans verloren gegaan en kan het geen kleur vasthouden. Desondanks toch direct met de kwast aan de slag? Dan ben je na drie keer wassen je mooie kleurtje alweer kwijt. En dat niet alleen, de kwaliteit van je haar wordt iedere verfbeurt slechter.

 

Geen haar op mijn hoofd die dat overweegt. Wanneer tijdens het adviesgesprek blijkt dat het haar nog niet in de juiste conditie is om te starten met het abonnement kan er een Care & Repair pakket worden afgenomen. Met behulp van twee treatments en een product voor thuis zorgen we voor een goed vertrekpunt.

bottom of page