top of page

Als je haar maar goed zit, toch? Maar waarom loop je dan - ondanks de vele uren in de kappersstoel - iedere keer ontevreden de kapsalon uit? Bij Imperfectly Perfect doen we het anders. Hier kopiëren we niet klakkeloos een plaatje van het internet. We kijken naar de vorm van je gezicht, de kleur van je huid en de structuur van je haar. Om een resultaat neer te zetten waar je écht blij van wordt.

Want mooi haar laat je stralen als de zon.

Van binnen, naar buiten.

IP_shoot-9159.jpg

De beste versie van jezelf met
The Authentic Hair Plan

Warm beige beeldmerk IP.png
IP_shoot-9167.jpg

Herken jij dit ook?

 • Je hebt een fantastisch voorbeeld gevonden (thank you, Pinterest), maar als je na uren het resultaat te zien krijgt is het - wéér - niet geworden zoals gehoopt.

 • Die prachtige haarkleur is binnen drie wasbeurten alweer verdwenen en ook die ene grijze haar piept er tussenuit.

 • Je uitgroei is na anderhalve week alweer zichtbaar en dat betekent: weer terug de stoel in, weer geld uit geven en weer haarbeschadiging.

 • Bij de kapper loop je stralend de deur uit, maar de volgende dag zie je eruit als een vogelverschrikker. Help! Je hebt geen idee hoe je het nu zelf moet stylen.

 • Je aanzet wordt zo snel vet dat je dagelijks onder de douche staat. En dat terwijl je punten juist weer droog en beschadigd zijn. Irritant!

 

PINTERESTWAARDIG HAAR?

Here we come!

Ben jij klaar om die droom uit te laten komen? Mooi. Want bij Imperfectly Perfect zijn dromen geen bedrog. Samen werken wij aan de beste versie van jezelf met The Authentic Hair Plan.

Dit plan wordt helemaal op jouw haar en wensen afgestemd en bestaat uit kleurbehandelingen, een onderhouds- en herstelbehandeling (waaronder een aantal knipbeurten) en natuurlijk de juiste producten voor jouw haar. En dat voor een vaste prijs per jaar.

IP_shoot-9371.jpg
IP_shoot-9140.jpg

Dit levert The Authentic Hair Plan op

 • Altijd mooi haar, zonder beschadigingen, gespleten haarpunten of frustraties. Ook zonder stijl- of krultang;

 • Eerlijk en oprecht advies. Want eerlijkheid duurt het langst.

 • Een kapsel dat écht bij jou, je gezicht, je persoonlijkheid en jouw levensstijl past;

 • Een flinke berg complimentjes, niet alleen rechtstreeks uit de stoel maar ook de weken erna;

 • Nooit meer nadenken over welke behandelingen en welke producten jij nodig hebt voor jouw haar;

 • Zelfvertrouwen! Jij kan de wereld aan;

 • De allerbeste producten zonder parabenen, siliconen, sulfaten. Ook zijn ze vegan. Goed voor jou, je haar en de wereld.

Hi, ik ben Jessie…

… en ik maak jouw haardromen werkelijkheid. Ik weet namelijk hoe het is om - iedere keer weer - teleurgesteld te zijn na een bezoek aan de salon.

 

Het is mijn missie om jou - als vrouw - jezelf nog mooier te laten vinden. Dat doe ik door jouw authentieke schoonheid te accentueren. Ik kijk hoe jouw haar jouw persoonlijkheid kan versterken. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kan je de hele wereld aan.

 

Ik werk het liefst met het haar dat jij van nature hebt, zo benadrukken we jouw natuurlijke schoonheid. Jij blijft jezelf. Maar dan met een klein beetje magie.

 

Eerst zien, dan geloven

BG E-guide 1.png

PERFECTION IS FOUND IN ACCEPTING

YOUR IMPERFECTIONS

Bridgett Devoue

,,

Mooie woorden 

Nicole van Sleeuwen

"Ik ben altijd zo blij met mijn haar! Als mijn haar in "haar beste element" is voel ik dat terug in alles. De uitstraling die ik dan heb zegt veel meer dan wanneer ik bijvoorbeeld mooie kleding draag. Als mij haar goed zit voel ik me echt vrouwelijk en ben ik zelfverzekerd. Ik kan dan volledig zijn wie ik ben!" 

IMG-2327.jpg

Onderdeel van The Authentic Hair Plan: Pretty Shiner

bottom of page