top of page
IP_shoot-9783_edited.jpg

Hi, ik ben Jessie

… en ik maak jouw haardromen werkelijkheid. Ik weet namelijk hoe het is om - iedere keer weer - teleurgesteld te zijn na een bezoek aan de salon.

 

Het is mijn missie om jou - als vrouw - jezelf nog mooier te laten vinden. Dat doe ik door jouw authentieke schoonheid te accentueren. Ik kijk hoe jouw haar jouw persoonlijkheid kan versterken. Want wanneer jij lekker in je vel zit, kan je de hele wereld aan.

 

Ik werk het liefst met het haar dat jij van nature hebt, zo benadrukken we jouw natuurlijke schoonheid. Jij blijft jezelf. Maar dan met een klein beetje magie.

WAAROM IK DIT DOE?

Jouw haar groeit via je schedel rechtstreeks je ziel in. Verander je je haar? Dan verander je jezelf. Je gedraagt je anders. Een stuk zelfverzekerder of juist minder. Het is een directe weerspiegeling van je identiteit. Daarom is het belangrijk dat het gezond is, verzorgd en passend.

 

Dankzij Imperfectly Perfect durf jij eventuele imperfecties te omarmen. Jouw natuurlijke schoonheid wordt versterkt met de juiste kleur en ‘cut’. Zo helpen we onzekerheid (en beschadigd haar) de wereld uit.

 

Confidence level:

selfie without a filter.

bottom of page